Wednesday, 1 June 2011

Benar Ke Cinta Remaja Tu?

This is the first time in my life
I know what life mean
Yes, this is a matter had make me realise
That life doesnt full of happiness
We can always get what he want
Doesnt always at top as life is like a wheel
Sometime we have to feel pain to coluring our life
Then we know that life has a thousand meaning
Just we dont know!

Sakit dilukakan
Sakit dibiarkan begitu tanpa ada apa-apa kata 
Sakit mencintai seseorang yang tak ada perasaan yang hanya tahu membohongi dengan janji-janji bodoh
Sekarang sy terpaksa pura-pura gembira, tenang bila tengok, tak ada rasa cemburu tapi hakikatnya itu semua hanya nak menutup kelemahan hati & Tuhan saja mengerti
Kenapa seorang insan yang bergelar ADAM sanggup buat macam tu?!

Kalau boleh diputarkan balik masa sy tak nak kenal awk, tak nak tahu nama awk & tak mahu penah jumpa awk!
Sejak dari ni baru sy tahu jangan mudah untuk beri KEIKHLASAN CINTA pada insan yang bergelar lelaki ketika status memakai pakaian sekolah..

Apa yang nak dicakapkan remaja2 tak yah nak excited bila rasa dicintai oleh bukan muhrim, sebab itu  mainan sebelum berjaya mencapai cita-cita

Sangat menyesal serahkan cinta pada kamu sebab kamu tak pernah nak menilai disebabkan kamu muda.

Ini pendapat Afza ok..
 So kalau siapa yg rasa statement ni salah, ha terserah korang sbb ni blog Afza suka hati Afza nak update apa pn!

No comments:

Post a Comment